Aktiviteter

minigolf baner

Harran Camping ligger midt i Trøndelag omkranset av vakker natur med fjell, skog og vann. Her kan man oppleve trøndersk natur, og her kan man finner en stillhet som man ofte bare kan drømme om. Her finnes det mange fine gåturer og sykkelturer som passer både store og små.

lekeplass

Vi kan by på mange aktiviteter både for voksne og barn, som for eksempel minigolf &  lekeplass med leke-hus, klatreslott med sklie og volleyballbane for å nevne noe.
Harran Camping ligger i gåavstand til hele Harran sentrum, hvor du finner det du trenger når du skal overnatte et par netter eller en dag. Her har du dagligvarebutikk, kro som serverer god mat, og 500 meter unna kommer du til en fotballbane, med både gress og grus samt en ballbinge med kunstgress.

Er man interessert i laks eller i historie er det bare å stikke innom Namsen Laksakvarium, som i 2014 fikk nybygd gang og sykkelbane for enkel tilgang, en liten halvtimes gangtid unna. Der får man oppleve levende laks i sine leveområder, historie om laksefiske, fiskeutstyr samt mye mer. Her kan man spise en god middag med spesialitet basert på laks som er fanget i Namsen. Her har man også mulighet til å gå helt ned til Namsen og oppleve elva på nært hold rett under den 31 meter høye Fiskumfoss. Er du heldig så kan det hende at du får se en laksefisker i sitt rette element i elva under Namsens vakre foss.