Dette får du med camping i Namdalen

Går turen mot Trøndelag? Da skal du sikkert også innom Namdalen, og hvis ikke er dette noe å revurdere. Namdalen er nemlig proppet full av ville naturopplevelser og hele tre nasjonalparker. Dette er virkelig et flott sted å besøke og ved et lengre opphold kan du også booke deg inn på vår campingplass i Namdalen. 

Flotte naturopplevelser med camping i Namdalen 

Namdalen er utsmykket med flott og storslagen natur. Med hele tre nasjonalparker er det ikke tvil om at camping i Namdalen kan by på litt av hvert når det kommer til naturopplevelser. 

3 nasjonalparker 

Bare en liten kjøretur fra vår campingplass i Namdalen finner du nasjonalparkene Børgefjell, Lierne og Blåfjella-Skjækerfjella. Her vil du kunne oppleve mye frisk natur med både stigninger og flate terreng. Perfekt for de dagene du kjenner du trenger en liten escape from reality. Det er noe med å være ute i frisk natur, ta et pust i bakken å kjenne litt på å være i live, eller hva? 

Camping i Namdalen – Litt mer kraft 

Camping i Namdalen er noe mange setter pris på, nettopp fordi du kommer deg på ferie, men det er også litt mer “kraft” i opplevelsen. Det er noe annet enn å ligge på en solstrand i syden og sippe på drinker. En sydenferie kan absolutt være aktiv, men råskapen som ligger i norsk natur, campingstemning og fellesskapet som oppstår på plassen er virkelig noe for seg selv. 

Aktiviteter for camping i Namdalen 

For å nevne noen litt mer spesifikke aktiviteter du kan delta på når du drar på camping i Namdalen finner vi padle i kajakk, bli med på rafting, utfordre deg selv med strikkhopp, prøve deg på lakselykken i Namsen, dra på fjelltur, finne noen skjulte naturskatter og se et variert og spenstig dyreliv. 

Litt praktisk informasjon å vite for deg som kommer med bobil, på Harran Camping kan finner du tømmestasjon for reisen om du trenger det. 

Lyst til å finne en campingplass i Namdalen? 

Harran Camping ligger perfekt til for å kunne oppleve de mange underne Namdalen har å by by! 

Bestill ditt opphold hos oss i dag

Book HER.