Hos oss kan du leie hytte i Grong 

Har du bestemt deg for å ta turen til Grong? Da gjelder det å finne et flott sted å være under oppholdet. Hos oss kan du leie hytte i Grong. Vi har både små og store hytter hvor du selv kan velge om du ønsker en hytte med dusj, uten dusj, med soverom eller uten. I de flest hyttene finner du dyner og puter hvorav det i enkelte er behov for å bringe dette med deg. Dersom du ønsker er det mulig å betale for utvask etter du har leid en hytte, hvis ikke har vi som regel at du vasker kopper og kar, tømmer søppel og rydder og vasker etter deg.  

Stor variasjon av hytter i Grong 

Hos oss kan du leie både vanlig og tømmerhytter i Grong. Vi hjelper deg gjerne å finne hytten som passer deg og dine planer aller best. I alt har vi 21 hytter å velge mellom som alle ligger på campingplassen med kort avstand til flere aktiviteter.

Hyttene ligger jevnt fordelt utover campingplassen hvor du også kan møte på andre som har med seg campingvogn eller telt. 

Hva kan du gjøre ved hyttene i Grong? 

Det fine med å leie hytte i Grong er at du har kort avstand til flere artige aktiviteter. Grong er omringet av vakker natur, sjø og skog og bor du på vår campingplass har du også gåavstand inn til sentrum. I sentrum finner du alt av småting du trenger til oppholdet samt god mat og flere aktivitetsplasser. 

Populær aktivitet i Grong 

Men, om du først har tatt turen til Grong og leid deg en hytte er det også flere unike opplevelser å få med seg. Blant annet er Grong svært kjent for sitt rike lakseliv i Elva Namsen. Her er det mulig å fiske med båt eller på land og er du heldig kan du dra derfra med en god fangst! Hver sesong er det alltid en heldiggris eller to som haler opp en laks på over 20 kg! 

Ved namsen finner du også lakseakvarium hvor du har muligheten til å se fisken som svømmer i vann, lære om historien til laksefiske og se opprinnelig utstyr brukt i gamle dager. 

Flere vakre turer på hyttetur i Grong 

I tillegg til fiskeeventyr har du muligheten til å begi deg ut på noen flotte turstier som tar deg både fjernt og nært med stor variasjon i vanskelighetsgrad slik at du kan finne noe som passer både barn og de mer erfarne turgåerne. 

På tide å roe ned i hytta

Etter en innholdsrik dag vil det så være tid for å trekke seg litt tilbake igjen. Da er det godt å ha leid hytte i Grong. Flere av våre eldre hytter er nylig oppgradert og i tillegg har vi også fått på plass nye hytter med god komfort for alle som bor der. I hyttene finner du det du trenger for å stelle i stand litt kveldsmat, gjøre det lunt og koselig eller om du ønsker å ta meg deg solstolen på en sommerkveld å sette deg utenfor er dette fullt mulig. 

Vil du leie en av våre hytter i Grong? 

Hyttene på vår campingplass kommer i mange forskjellige størrelser. Her finner du noe for alle og enhver. 

Ta kontakt med oss i dag om du ønsker å leie en hytte i Grong til neste ferietur, getaway, besøk i Trøndelag eller annet.