Overnatting nord i Trøndelag langs E6

Planlegger du roadtrip og ser etter overnatting langs ruta? Til tross for at destinasjonen kanskje er et bestemt sted er det mange uoppdagede områder å besøke når du begir deg ut på en lengre kjøretur. 

Harran Camping – Det perfekte stopp langs E6 i Trøndelag 

Vi opplever at mange som er på vei nordover gjerne leter etter overnatting nord i Trøndelag langs E6. For de som kun trenger et sted å sove over natten er Harran Camping perfekt da avkjørselen fra E6 fører deg rett inn til campingplassen. Med andre ord er du rett ute på veien igjen neste morgen. 

Følger du for eksempel E6 opp mot Lofoten eller en annen destinasjon i Nord er Trøndelag et perfekt pit-stop for å få sovet ut og kanskje oppleve noen nye spennende aktiviteter på turen. Nord Trøndelag har nemlig en rekke flotte opplevelser å by på. En langtur skal tross alt være innholdsrik, og med mange timer foran deg kan du like så godt bruke et par av de på andre ting enn kun å sitte i bil. 

Vi tar imot alle som ønsker 

Vi tilbyr flere alternativer for overnatting nord i Trøndelag langs E6. På vår campingplass kan vi ta imot både campingbiler, bobiler, de som vil telte og folk som ønsker å leie en hytte. 

Overnatting langs E6 i Trøndelag med tømmestasjon, ladestasjon og fylling

Her på Harran Camping har vi ønsket velkommen mange gjester som ønsker en overnatting mens de er på tur langs E6. Her har vi også tømmestasjon for bobiler og campingvogner og alt du måtte trenge for et raskt opphold under turen din. 

Resepsjonen vår er lokalisert på Circle K rett ved E6. Her finner du alt du trenger for å fylle, lade bilen, få i deg en matbit og mer. 

Trenger du overnatting nord i Trøndelag som også ligger langs E6? 

Book din overnatting HER.